top of page
החימום המושלם -
מערכת היברידית.
-שילוב מערכות.
ריצפה חמה ואוויר חלל מחומם.
ריצפה וחלל ל 22-23 צ'
מערכת היברידית:
לאיכות חיים, חסכון באנרגיה והשקעה.
האקלים הישראלי והשפעתו על מיזוג/קירור ו חימום.
הקיץ בישראל ידוע ויציב, החורף הפכפך מס' ימים קרים ולאחר מכן מזג אוויר נוח, אביבי.
אחד הנושאים החשובים באבזור הבית זה המזגן, המזגן משמש את הבית הממוצע בכל השנה. בקיץ ובעונות מעבר. בבתים רבים המזגן מהווה מענה גם בתקופת החורף. 
החימום באמצעות המזגן אינו מושלם אך בהחלט יעיל.
הדרך לשפר את איכות החימום היא ע"י התקנת יריעות ייחודיות מבית פרפקט היט לחימום הרצפה. רבים מתקינים מערכות חימום תת ריצפתיות לחימום הבית. חימום באמצעות הרצפה איננו אופטימלי.
מערכת היברידיט משלבת בין יתרונות המזגן לחמם במהירות את חלל החדר ואילו המערכת הריצפתית תחמם את הרצפה ותשמור על טמפרטורת ריצה של כ 23צ' בהספק של כ 40 ווט למ"ר שהם כ 480 ווט לחדר של כ 12 מ"ר . וויסוט טמפרטורת הריצפה נעשה באמצעות תרמוסטט כאשר החיישן מותקן ברצפה להבטחת טמפרטורה נמוכה וחסכון באנרגיה.
רצפה חמה מהווה נוחות מרבית לדיירי הבית במיוחד לחדרי ילדים וחדר שינה הורים.
המזגן יופעל בעצימות נמוכה ויפיק את החום הדרוש לחימום חלל החדר. כאשר המזגן מופעל בעצימות נמוכה האוויר לא מתייבש ורמת לחות של כ 55-60% נשמרת.

 
מערכת חימום היברידית
שילוב מערכות
  • מזגן אינוורטור מותקן בכל בית.
  • חימום ריצפה, יריעה בטכנולוגיה ייחודית.
  • החורף בישראל לא דומה לחורף במדינות בה הטמפרטורה יורדת מתחת ל-0- בכל תקופת החורף.
  • בישראל הטמפרטורה יכולה לנוע בין 0צ' ל מעל 15צ' 
  • מערכת היברידית/שילוב מערכות עונה על  הצורך להגיב בזמן על שינויי הטמפרטורה.
חימום הבית אתמול והיום.
  • אתמול, לפני 20 שנה ויותר נבנו בתים ללא התיחסות לאובדן התרמי של הבית הבתים לא היו מבודדים כראוי ולכן האנרגיה שנדרשה לחמם בית בימים הקרים עמדה על כ 200 ווט למ"ר או 2 קוו"ש לחדר של 10 מ"ר. 
  • כיום, בשנים האחרונות יש דגש מיוחד על בניה ירוקה במטרה לחסוך ולצמצם את האנרגיה הנדרשת לחימום, קירור / איקלום הבית, האנרגיה הנדרשת עומדת על בין 75 ל 100 ווט למ"ר או 1 קוו"ש לחדר 10 מ"ר.
השינוי נוצר ​נוצר לאחר שהוחלט לשנות את התקן 1045 ולהתאימו לשיפור איכות החיים בבית תוך צימצום האנרגיה הנדרשת לחימום הבית.
תקן 1045 קובע את ערך ההתנגדות למעבר חום המינימלי הנדרש של חלקי המבנה השונים: קירות חוץ, חלונות, תקרות ורצפות, וגם קירות פנים בין חללים ממוזגים לכאלה שאינם ממוזגים 
החל מ-01-03-2022 חל תקן בניה ירוקה בישראל
bottom of page